Hanne Grøn:

Cand.ling. merc. fra Handelshøjskolen i Århus 1979, suppleret med Common law diploma kurser i England og med licentiatafhandling i komparativ ret.

Hanne Grøn erhvervede det oprindelige Skanderborg Erhvervscenter i 1996, efter en fortid som forsker og underviser ved Engelsk Institut på Handelshøjskolen i Århus i 17 år. Forsknings-og undervisningsområde var engelsk jura, hvilket medførte, at de første kontrakter på Centeret var Common law inspirerede – og måske lidt lange, men til gengæld fremtidssikrede for alle eventualiteter. Med stor inspiration fra både nye og gamle lejere gennemførtes en ansigtsløftning af Skanderborg Erhvervscenter, som vi profiterer af den dag i dag.

Ejnar Grøn:

Er ejer af virksomheden EG Ejendomme.

Han er uddannet revisor og startede sin karriere som skatterevisor ved Skanderborg Kommune frem til 1978. Herefter gennemgik han uddannelse til statsautoriseret revisor og var i en årrække beskæftiget i forskellige statsautoriserede revisionsfirmaer sideløbende med uddannelsen. Den endelige eksamen blev da ikke gennemført, idet muligheden for at købe sig ind i et registreret revisionsfirma som medejer opstod og Revisionsfirmaet Krogh og Grøn blev etableret i 1982. Siden blev firmaet udvidet med yderligere indehavere og tog navneændring til Revisions Partner. Et firma der stadig eksisterer og som i dag er det største lokale revisionsfirma i Skanderborg.

Kontakt

Skanderborg Erhvervscenter Danmarksvej 30-32
8660 Skanderborg

Telefonnr.: 86512970
Mobilnr.: 20659760
Email: Caramia@mail.dk


Ledige lejemål

Se også under de enkelte centre, om der pt skulle være ledige lejemål.