Historie

Ejendomsvirksomheden Skanderborg Erhvervscenter ejes og drives af ægteparret Hanne og Ejnar Grøn. Virksomheden er reelt opdelt i to virksomheden nemlig henholdsvis: Skanderborg Erhvervscenter V/ Hanne Grøn og EG Ejendomme v/ Ejnar Grøn.

De første ejendomme blev erhvervet som pensions opsparring helt tilbage i 1989 og frem til 1996 hvor virksomheden erhvervede det første center på Danmarksvej. De første ejendomme blev købt mens begge stadig havde fuldtidsjob som henholdsvis lektor på Handelshøjskolen i Århus og som selvstændig revisor i Skanderborg. Ved købet af centret blev det nødvendigt at den ene part droppede fuldtidsarbejdet udenfor virksomheden idet der var behov for fuld arbejdsindsats for at få det nyindkøbte center kørt på plads. Hanne påtog sig denne opgave og centret fik en tiltrængt ansigtsløftning blandt andet med et nyt smukt haveanlæg anlagt af Anlægsgartner Jørn Jensen fra Blomsterværkstedet i Skanderborg, ligesom en af centrets daværende lejere Tommy Uldall, Skanstål bidrog med en fin skulptur, der stadig er vartegnet for centret.

Frem til 2002 drev Hanne alene centret, men herefter afhændede Ejnar sin revisorvirksomhed og trådte ind i den daglige drift, og virksomheden påbegyndte en yderligere ekspansion via tilkøb af yderligere ejendomme og fire yderligere centre alle i Lokalområdet.

Kontakt

Skanderborg Erhvervscenter Danmarksvej 30-32
8660 Skanderborg

Telefonnr.: 86512970
Mobilnr.: 20659760
Email: Caramia@mail.dk


Ledige lejemål

Se også under de enkelte centre, om der pt skulle være ledige lejemål.