Godthåbsvej

Det top-moderne Godthåbscenter er etableret på en 20.000 m2 grund i Skanderborg bakker med en af Skanderborgs flotteste udsigter.

Den korte afstand til banegården, centrum og motorvejen gør Godthåbscentret ideelt for større virksomheder og butikker, men også for andre virksomheder med pladsbehov. Således huser centret i dag en bred vifte af varierede virksomhedstyper, som f.eks. Illux, Nize og motionskæden Loop, Fit & Sund, Skanderborg Fysioterapi, IT leverandører og ingeniører, og regionens førende reumatologiske klinik.

P-forhold er i særklasse her! En parameter, der bliver stedse vigtigere i Skanderborg, hvor parkering udover tre timer kan være en hård nød at knække for både kunder og medarbejdere.

Byggeriet er holdt i vedligeholdelses fri materialer med vægt på utraditionelle løsninger og udeophold for alle lejere. Udenomsarealet er anlagt med natursten i samarbejde med Blomsterværkstedets troldmand, Jørn Jensen, som også står bag udenomsarealerne og gårdmiljøerne på Danmarksvej.


Seneste: I foråret 2018 er der i de tidligere lokaler som Børn & Bolig anvendte indrettet en antal lejemål efter konceptet egen afdeling men deltagelse i fælles arealer som kantine, møderum toiletter mv. Se under ledige lokaler da der stadig er et par muligheder for nye lejere her.

På 1. sal hvor LOAD tidligere var kommer der efter sommerferien et nyt initiativ i Skanderborg, nemlig et iværksætterhus med fokus på nystartede virksomheder primært indenfor vidensteknologi. Tilsvarende iværksætter miljøer har haft stor succes i Århus så vi glæder os over at Skanderborg nu er med også på denne front.

Kontakt

Skanderborg Erhvervscenter Danmarksvej 30-32
8660 Skanderborg

Telefonnr.: 86512970
Mobilnr.: 20659760
Email: Caramia@mail.dk


Ledige lejemål

Se også under de enkelte centre, om der pt skulle være ledige lejemål.