Danmarksvej 30-32

Centret på Danmarksvej kan karakteriseres med ordet fleksibilitet. Ejendommen er opbygget i faste moduler, hvilket gør at vinduer, døre, porte og indgangspartier nemt kan flyttes efter lejernes behov.

Indvendigt er der næsten overalt anvendt Triplan systemvægge, hvorfor også skillevægge kan opsættes og nedtages efter lejernes aktuelle behov. Denne fleksibilitet gør at vi har kunnet beholde lejerne på stedet selvom de har gennemgået en stor udvikling, hvilket ellers ville have betydet en dyr flytning til andre lokaler. Vi har siden 1996 været igennem snart alle lejemålene og derved optimeret både indretning og lejesituation.

Som seneste nyskabelse danner Centret også ramme om kontorhotel konceptet "Kontorado", hvor der tilbydes fra 1-4 pladser i udvalgte afsnit. Fuld kapacitet er 60 pladser, hvoraf kun enkelte er ledige p.t.

Hele Centeret har de sidste seks år haft en udlejningsprocent tæt på 100 og er en stærk dynamisk enhed, der summer af liv i dagligdagene, hvilket jo er en ønskebetingelse for ny-startede og tilflyttede virksomheder.


Kontakt

Skanderborg Erhvervscenter Danmarksvej 30-32
8660 Skanderborg

Telefonnr.: 86512970
Mobilnr.: 20659760
Email: Caramia@mail.dk


Ledige lejemål

Se også under de enkelte centre, om der pt skulle være ledige lejemål.